Portugese supermarkt Rotterdam

Bent u op zoek naar een Portugese supermarkt Rotterdam omdat u gek bent op Portugees gerechten? Of houdt u ervan om eens wat nieuws uit te proberen in de keuken? Dan heten wij u van harte welkom bij Toko Bergweg in Rotterdam Noord. Wij zijn erg goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Ook zijn wij iedere dag geopend, ook op zondag.

Surinaamse toko RotterdamOntdek de Portugese keuken

Als Portugese supermarkt in Rotterdam vinden wij het erg belangrijk om een ruim assortiment aan te bieden. Ons aanbod wordt dan ook regelmatig aangevuld zodat wij continu aan de wensen van onze klanten kunnen voldoen. Natuurlijk blijven wij de populaire producten continu aanbieden, want sommige ingrediënten heeft u vaak nodig bij het bereiden van uw gerechten. Denk bijvoorbeeld aan kaneel, kruidnagel, koriander en pepertjes. Wat denkt u bijvoorbeeld van heerlijke bacalhau gerecht? De ingrediënten hiervoor vindt u hier. Om uw gerecht compleet te maken kunt u bij ons terecht voor diverse soorten vlees en verse groenten. U vindt dus al uw benodigdheden onder één dak, waardoor u niet iedere toko of supermarkt af hoeft te gaan.

Tevens kunt u ook bij ons terecht voor de lekkerste Portugese specerijen! Deze worden dagelijks geleverd waardoor u gegarandeerd kwaliteit in handen heeft. Wij nodigen u van harte uit om eens binnen te lopen bij onze Portugese supermarkt in Rotterdam. Ontdek zelf de heerlijke Portugese keuken en laat u verrassen door de diversiteit aan voedingsmiddelen. Wij zijn dagelijks geopend en staan klaar om u, indien gewenst, te adviseren en te helpen aan de juiste producten.

   Contact