Tropische supermarkt Rotterdam

Bent u een liefhebber van de buitenlandse keuken en vindt u het heerlijk om hiermee te experimenteren? Dan heten wij u van harte welkom bij onze tropische supermarkt te Rotterdam. Toko bergweg biedt voor ieder wat wils dankzij een zeer gevarieerd assortiment in voedingsmiddelen. Daarnaast hanteren wij zeer scherpe prijzen. Wij zijn van mening dat gezond en lekker eten wel leuk moet blijven!

Diverse gerechten en verpakkingen

In onze tropische supermarkt te Rotterdam treft u een diversiteit van ingrediënten waar u zelf mee aan de slag kunt. Met behulp van handige pakketten kunt u zelf roti, kofta of qorma maken, waarbij alle ingrediënten binnen handbereik zijn. Ook verkopen wij bara’s, dit zijn zeer populaire, hartige snacks uit de Surinaamse keuken. Deze zijn per 5 stuks verpakt. Kortom, u vindt bij ons alles wat u zoekt onder één dak.

Tropische supermarkt RotterdamLaat u verrassen door ons ruime aanbod

Naast allerlei voedingsmiddelen, vindt u in onze supermarkt ook verzorgingsproducten. Denk bijvoorbeeld aan haarproducten zoals shampoo voor kroeshaar en krullen. In onze tropische supermarkt te Rotterdam kunt u in principe dus al uw boodschappen doen! Kom dus gerust eens een kijkje nemen en laat u verrassen door ons ruime assortiment. Onze toko is erg goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Heeft u een vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

   Contact