Pakket versturen naar Suriname vanuit Rotterdam

Wilt u uw dierbare familie en/of vrienden in Suriname verrassen met een leuk cadeau of een kaart? Dan kunt u een pakket versturen in Rotterdam bij Toko Bergweg. Wij gaan snel en accuraat te werk en dragen er de grootste zorg voor dat uw pakket onbeschadigd op de plek van bestemming aankomt.

Wij staan voor u klaar

Of het nu gaat om een klein pakketje of een wat grotere zending, dat is voor ons geen probleem. Wij versturen wekelijks pakketjes naar Suriname. Wilt u een pakket naar Suriname versturen vanuit Rotterdam? Dan dient u met een aantal zaken rekening te houden, met name de manier waarop u het pakket verpakt. Zo is het van belang om stevige materialen te gebruiken en moet de naam en het adres van de ontvanger goed leesbaar zijn. Ook mogen er geen losse onderdelen aan het pakketje hangen. Komt u er niet uit, dan kunnen wij u natuurlijk ook helpen om het pakket zo goed mogelijk in te pakken.

 

Pakket versturen Suriname RotterdamWilt u regelmatig een pakket versturen naar Suriname, vanuit Rotterdam? Neem dan gerust eens contact met ons op, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ons bereiken middels het telefoonnummer op deze website, of laat uw gegevens achter via het contactformulier. U kunt natuurlijk ook altijd even bij ons binnenlopen, u vindt onze adresgegevens op deze pagina.

   Contact