Supermarkt Rotterdam Noord

Wij heten u van harte welkom bij Toko Bergweg; een tropische supermarkt in Rotterdam Noord. Wij zijn iedere dag geopend en staan klaar om u te helpen en eventueel adviseren. Naast een diversiteit aan voedingsmiddelen, kunt u bij ons ook terecht voor haarstukken.

Supermarkt Rotterdam NoordAltijd een ruim assortiment

In onze supermarkt te Rotterdam Noord treft u een ruim assortiment aan van onder andere Surinaamse levensmiddelen. Ook kunt u natuurlijk bij ons terecht voor heerlijke roti, diverse soorten rijst en verse groenten. Zo kunt u ook zelf de lekkerste gerechten bereiden en op deze manier kennis maken met de Surinaamse keuken. Wij helpen u natuurlijk graag om de juiste producten te vinden voor uw gerechten. Aarzel dus niet om één van onze medewerkers om hulp te vragen, zij nemen uitgebreid de tijd om u te helpen.

Kortom, wilt u binnenkort Surinaams gaan koken of maakt u al regelmatig de heerlijkste gerechten? Dan mag u onze supermarkt in Rotterdam Noord absoluut niet voorbij lopen. Alles wat u nodig heeft vindt u namelijk bij ons onder één dak, en dat tegen zeer scherpe prijzen! Wij heten u van harte welkom en staan klaar om u te helpen in onze supermarkt. Heeft u een vraag of opmerking, dan kunt u ons altijd even bellen.

   Contact